top of page

Installatiebedrijf Zeeland

Bent u opzoek naar een professioneel en betrouwbaar installatiebedrijf in de regio van Zeeland?

 

Dan bent u bij DAS-Zeeland aan het juiste adres. Het team van DAS-Zeeland staat altijd klaar om uw installatieklussen over te nemen. Door hun jarenlange ervaring en kennis weten zij precies hoe ze uw installatiewerkzaamheden moeten aanpakken. Doordat wij gebruik maken van de beste technieken en materialen kunt u uzelf ervan verzekeren dat wij professioneel werk afleveren.

 

 

 

 

Onze installatiediensten

U kunt ons inschakelen voor bijna alle installatiewerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd hierin, waardoor wij precies weten hoe wij uw klus het professioneelst moeten verzorgen. Hieronder staat een lijstje met een aantal van onze diensten.

 

Electrotechniek: Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van elektrotechniek aan uw huis, kantoor of bedrijfspand. We hebben veel ervaring met het installeren van bijvoorbeeld stopcontacten en meterkasten. Wij helpen u graag met het instaleren van uw elektrische installaties en apparatuur.

 

Verwarming: Onze installatiediensten bevat ook het installeren van cv’s en duurzame warmtepompen. Door onze jarenlange ervaring ben u bij ons ervan verzekerd dat uw huis, bedrijf of kantoorpand ook bij koude dagen, lekker warm is.

 

Airconditioning: U kunt ons ook inhuren voor het installeren van een airconditioning. Of het nu een mobiele airco of een geheel geïntegreerd systeem is, het maakt ons niet uit. Als u uw airconditioning laat installeren door een professioneel installatiebedrijf zoals

DAS-Zeeland, dan weet u zeker dat huis, bedrijf of kantoorpand ook in de hete zomer, lekker koel blijft.

 

Sanitair: U kunt ons ook inschakelen voor uw sanitaire werkzaamheden. Bent u opzoek naar iemand die bijvoorbeeld leidingen, badkamers of kranen installeert en onderhoudt? Dan bent u bij DAS-Zeeland aan het juiste adres. Ons team weet door hun jarenlange ervaring heel goed hoe ze uw sanitair klus het beste moeten aanpakken voor een professioneel resultaat.

 

 

 

Laat u ons uw installatiewerkzaamheden overnemen?

Laat u ons uw installatiewerkzaamheden overnemen? Dan kan u uzelf ervan verzekeren dat wij de klussen professioneel verzorgen. Ook zullen wij er alles aan doen om van u een tevreden klant te maken. Wij vinden tevreden klanten enorm belangrijk. Om hiervoor te zorgen proberen wij nauw met u te werken. Wij proberen dan onze werkwijze aan te passen op uw behoeften. Ook raden wij aan om vaker samen te werken. Zo leren wij elkaar steeds beter kennen en kunnen wij onze werkwijze steeds beter afstellen. Hierdoor proberen wij een sterke relatie met u op te bouwen zodat uw beleving steeds maar beter wordt.

 

Voor vragen en meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen.

 

Wij hebben al meerdere klanten uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen in Zeeland geholpen met onze diensten.

bottom of page