top of page

Installatiebedrijf Vlissingen

Bent u opzoek naar een ervaren installatiebedrijf in Vlissingen?

 

Voor elke installatieklus is DAS-Zeeland de beste keuze. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en wilt graag uw installatiewerkzaamheden overnemen. Wij weten precies hoe we elke klus moeten aanpakken en dus kunt u voor bijna alle installatieklussen ons inschakelen. Wij maken gebruik van de beste technieken en materialen en ervoor te zorgen dat wij ons werk zo professioneel mogelijk afleveren.

 

 

 

 

Wat kunnen wij voor uw doen?

 

Installatietechniek is een van onze expertises. Hierdoor kunt u ons voor bijna al uw installatieklussen inschakelen. Hier vindt u een klein lijstje met voorbeelden van diensten die wij aanbieden.

 

Elektrotechniek: Een van onze diensten is het instaleren, repareren of het onderhouden van bijvoorbeeld stopcontacten en meterkasten. Wij hebben de benodigde kennis en ervaring om u te helpen met het instaleren van uw elektrische installaties en apparatuur.

 

Verwarming: Heeft u iemand nodig die u helpt met het installeren van een cv of een warmtepomp? Dan bent u bij DAS-Zeeland aan het juiste adres. Als u ons uw cv of warmtepomp laat instaleren, bent u ervan verzekerd dat uw huis, kantoor of bedrijfspand altijd lekker op temperatuur is.

 

Airconditioning: wilt u uw huis, kantoor of bedrijfspand in de hete zomer lekker koel houden? Dan raden wij u aan om airconditioning aan te laten leggen. Laat dit wel doen door professionals zoals DAS-Zeeland. Bij ons kunt u uzelf verzekeren dat uw huis, kantoor of bedrijfspand altijd lekker koel blijft. Ook helpen wij u graag met het onderhouden en het repareren van uw airconditioning.

 

Sanitair: Het installeren van sanitair is ook een van onze diensten. Heeft u hulp nodig met het installeren en onderhouden van leidingen, badkamers, kranen, afvoeren of iets anders? Dan is DAS-Zeeland het bedrijf wat u nodig heeft. Ons team heeft veel ervaring met het installeren van sanitair en geeft altijd alles om professioneel werk af te leveren.

 

 

 

 

DAS-Zeeland als uw installatiebedrijf?

 

Een tevreden klant betekend heel veel voor ons. Wij zullen er dan ook alles aan doen om van u ook een tevreden klant te maken. Door nauw met u samen te werken, kunnen wij onze werkwijze afstellen op uw specifieke behoeften. U kunt ervoor kiezen om ons vaker in te huren voor een bepaalde klus in uw huis, bedrijf of kantoorpand. Door vaker samen te werken kunnen wij onze werkwijze steeds beter aanpassen. Ook bouwen wij op deze manier langzamerhand een sterke relatie op. Zo wordt uw ervaring met ons steeds beter en wordt uw indruk steeds positiever.

 

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

 

Zo hebben wij al meerder klanten uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen in Zeeland geholpen.

bottom of page