top of page

Installatiebedrijf Terneuzen

Opzoek naar een professioneel installatiebedrijf in de regio van Terneuzen?

 

Het enthousiaste team van DAS-Zeeland wil graag uw installatieklussen overnemen. Zij weten door hun ervaring precies hoe ze elke klus moeten aanpakken. Installatietechniek is een van onze expertises en dus kunt u ons voor bijna alle installatiewerkzaamheden inschakelen. Wij hebben veel ervaring en maken gebruiken van de beste technieken en materialen om uw klus zo professioneel mogelijk aan te pakken.

 

 

 

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Door ons brede aanbod van diensten in de installatietechniek, kunt u ons voor al uw installatieklussen inschakelen. Hieronder vindt u een lijstje meer een deel van de diensten waarvoor u ons kunt inschakelen.

Electrotechniek: Heeft u iemand nodig voor het instaleren, repareren of het onderhouden van uw stopcontacten of meterkast? Dan bent u bij DAS-Zeeland aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en wij weten precies hoe we uw elektrische installaties en apparatuur, professioneel moeten instaleren.

 

Verwarming: U kunt ons ook inschakelen voor het instaleren van bijvoorbeeld een cv of een duurzame warmtepomp. Dus wilt u ervan zeker zijn dat uw huis altijd lekker op temperatuur is? Dan is het inschakelen van DAS-Zeeland de beste keuze.

 

Airconditioning: Wilt u uw huis, kantoor of bedrijfspand in de zomer lekker koel houden? Dan kunt u het beste een airconditioning laten instaleren. Het is wel essentieel dat u dit laat doen door professionals. Zo weet u zeker dat uw huis, bedrijf of kantoorpand altijd lekker koel blijft. Dus heeft u iemand nodig voor het instaleren van bijvoorbeeld een mobiele airconditioning of een geïntegreerd systeem? Dan moet u bij DAS-Zeeland zijn.

 

Sanitair: Wij helpen u ook graag met het installeren van sanitair. Wij instaleren en onderhouden leidingen, badkamers, kranen, afvoeren en ga zo maar door. Wij hebben hierin veel ervaring en weten precies hoe wij u met uw klus moeten helpen.

 

 

 

DAS-Zeeland voor uw installatiewerkzaamheden?

Wij vinden het heel belangrijk dat wij onze klanten tevreden achterlaten. Dit doen wij door nauw samen te werken en onze werkwijze op de behoeftes aan te passen. Ook stellen wij voor om vaker samen te werken. Zo leren wij elkaar beter kennen en bouwen we een sterke relatie op. Hierdoor kunnen wij onze werkwijze steeds beter aanpassen. Op deze manier proberen wij een steeds betere indruk achter te laten bij onze klanten.

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op met ons.

 

Op deze manier hebben wij al meerder klanten uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen in Zeeland geholpen.

bottom of page