top of page

Installatiebedrijf Middelburg

Een professioneel installatiebedrijf met ervaring nodig in Middelburg?

 

Dan is DAS-Zeeland het bedrijf waarnaar u opzoek bent. Ons betrouwbare team vol ervaring staat altijd voor uw klaar en wilt graag uw installatieklus overnemen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in installatietechniek, kunt u ons voor bijna alle installatieklussen inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met installatietechniek en werken met de beste materialen. Hierdoor kunt u van ons altijd verwachten dat wij professioneel werk afleveren.

 

 

 

 

Onze diensten in de installatietechniek

Wij bieden een breed aanbod aan diensten in installatietechniek. Hierdoor kunt u ons voor bijna alle installatiewerkzaamheden inschakelen. Hier een lijstje met een paar van de diensten die wij leveren en de voordelen.

Elektrotechniek: Iemand nodig voor elektrotechnisch werk? Het instaleren, repareren en onderhouden van bijvoorbeeld stopcontacten en meterkasten is een van onze expertises. Dus bent u opzoek naar een ervaren installatiebedrijf in Middelburg voor al uw elektrische installaties en apparatuur? Bij DAS-Zeeland kunt u uzelf ervan verzekeren dat uw klussen professioneel verzorgt en afgeleverd worden.

 

Verwarming: Het instaleren van cv’s en duurzame waterpompen is een van onze expertises. Als u ons uw cv of waterpomp laat instaleren of onderhouden weet u zeker dat uw huis altijd goed verwarmd wordt.

 

Airconditioning: Heeft u in de zomer veel last van dat het zo warm kan zijn in uw huis, bedrijf of kantoorpand? Dat is het laten instaleren van een airconditioning de oplossing. Het is echter heel belangrijk dat u deze laat instaleren en onderhouden door professionals. Bij DAS-Zeeland kunt u altijd terecht voor het laten instaleren van een mobiele airconditioning of een ingebouwd systeem. Bij ons kunt u uzelf ervan verzekeren dat uw ruimte altijd goed gekoeld wordt.

 

Sanitair: Het instaleren van alles wat met sanitair te maken heeft is voor ons ook geen probleem. Heeft u iemand nodig voor het instaleren of onderhouden van bijvoorbeeld leidingen, badkamers, kranen, of afvoeren? Dan ben je bij DAS-Zeeland aan het juiste adres.

 

 

 

 

Kiest u voor DAS-Zeeland?

Wij geven altijd alles om van onze klanten, tevreden klanten te maken. Dit is dan ook onze prioriteit. Dit doen wij door onze werkwijze aan te passen op de behoeften van de klant. Wij werken ook graag vaker samen met onze klanten. Zo leren wij elkaar beter kennen en kunnen wij onze werkwijze steeds beter aanpassen. Dit zorgt steeds voor een betere ervaring.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

 

Hiermee hebben wij al meerder klanten uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen in Zeeland geholpen.

bottom of page