top of page

Installatiebedrijf Goes

Heeft u een betrouwbaar en professioneel installatiebedrijf in Goes nodig?

 

Bij DAS-Zeeland staat er altijd een professioneel en enthousiast team voor u klaar. Installatietechniek in een van onze expertises en dus kan ons team u helpen met bijna alle vormen van installatietechniek. Doordat zij met de nieuwste en beste technieken en materialen werken, kunt u uzelf ervan verzekeren dat zij professioneel werk aan u afleveren.

 

 

 

 

Soorten installatietechniek.

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Zoals u al kon lezen, kunnen wij u helpen met bijna alle vormen van installatietechniek. Hieronder vindt u een lijstje met een aantal van die diensten en de voordelen ervan.

Elektrotechniek: U kunt ons inschakelen voor al uw elektrotechniek. Ons team heeft veel ervaring met het installeren, repareren en het onderhouden van elektrische installaties en apparatuur. Heeft u bijvoorbeeld iemand nodig voor het installeren van stopcontacten of een groepenkast? Dan ben je bij DAS-Zeeland aan het juiste adres.

Verwarming: Ook zijn wij gespecialiseerd in het instaleren van cv’s en duurzame waterpompen. Met ons kunt u uzelf ervan verzekeren dat uw huis goed en duurzaam verwarmd wordt.

Airconditioning: Is het in uw huis, kantoor of bedrijfspand ook zo enorm warm in de zomer? Dan heeft u een airco nodig. Het is essentieel dat u deze laat instaleren door professionals. Zo weet u zeker dat uw huis, kantoor of bedrijfspand altijd lekker koel blijft. Of u nu een mobiele airconditioning of een geïntegreerd systeem, Bij DAS-Zeeland bent u aan het juiste adres.

 

Sanitair: Ook kunt u ons inschakelen voor de installatie van alles wat met sanitair te maken heeft. Het installeren of onderhouden van leidingen, badkamers, kranen, afvoeren het maakt niet uit. Door onze ervaring weten wij precies hoe wij elke sanitaire klus het beste op moeten lossen.

 

 

 

 

De voordelen van DAS-Zeeland

Wij van DAS-Zeeland hechten veel waarde aan tevreden klanten. Wij zullen er dus ook alles aan doen, om van u ook een tevreden klant te maken. Wij proberen onze werkwijze op uw behoeften aan te passen en ons werk zo snel en professioneel mogelijk af te leveren. Voor een betere ervaring raden wij u aan om ons als vaste partner in te schakelen voor uw installatiewerkzaamheden. Zo bouwen wij een sterke band op met elkaar en kunnen wij steeds beter onze werkwijze aanpassen.

 

Neem voor meer informatie over onze diensten gerust contact op.

 

Met deze diensten hebben wij al meerdere klanten uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen in Zeeland geholpen.

bottom of page