top of page

Aannemer Zeeland

Heeft u een aannemer in Zeeland nodig? Het enthousiaste team van DAS-Zeeland staat altijd klaar om uw bouwklussen aan uw huis, kantoor of bedrijf te verzorgen. Wij verzorgen het gehele proces van deze klussen. Hierdoor kunt u in alle rust focussen op uw dagelijkse werk. Klinkt goed toch? Wil je meer informatie? Lees dan verder.

Wat bieden wij aan?

Wij verzorgen het proces van uw bouwklus vanaf het begin tot het eind. Wij hebben een breed aanbod aan diensten. Ons team heeft veel ervaring met elektrotechniek zoals het instaleren van airco’s en camera’s. Voor het onderhoud van uw woning, kantoor of bedrijf en het renoveren van je badkamer, trap of zolder bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Maar voor stukadoorswerk, tegelwerk, timmerwerk, het plaatsen van sanitair, schilderen en afwerking doen wij ook niks onder

 

 

 

Schakel DAS-Zeeland in

Heeft u een ervaren aannemer in Zeeland nodig? Kies dan voor DAS-Zeeland. Ons professionele team heeft door professioneel werk af te leveren al een grote kring van positieve klanten opgebouwd. Door onze ervaring in het binnen- en buitenland weten wij precies wat we moeten doen omu aan onze kring van tevreden klanten toe te voegen. Een tevreden klant is ook onze prioriteit waardoor wij er veel waarde aan hechten. Wij doen altijd ons best om u een positieve ervaring te geven. Wij proberen dit doormiddel van het voortdurend verbeteren van ons werk en de materialen die we gebruiken.  Wij streven ernaar om de klussen die we krijgen, op tijd af te hebben binnen het te besteden budget.

Zo proberen wij op te vallen tussen de concurrentie.

Wij als uw vaste aannemer?

Wij raden u aan om ons als vaste aannemer te kiezen voor al uw bouwprojecten. Hierdoor leren wij elkaar steeds beter kennen en kunnen wij onze werkwijze op uw behoeftes afstellen. Ook weet u bij een volgende samenwerking al welke kwaliteit u kan verwachten. Dit geeft u wat meer zekerheid. Op deze manier bouwen wij een vertrouwelijke relatie op en wordt uw ervaring met ons steeds positiever.

 

Hiermee hebben wij al meerdere bedrijven uit Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen in Zeeland kunnen helpen.

bottom of page