top of page

Aannemer Vlissingen

Een aannemer in Vlissingen nodig? DAS Zeeland staat voor u klaar en wilt u graag helpen me al uw werkzaamheden aan uw huis, kantoor of bedrijf. Ons professionele team verzorgt het hele proces van u bouwproject zodat jij in alle rust verder kan gaan met uw normale werk. Dat klinkt toch goed? Interesse? Lees verder voor meer informatie.

Ons aanbod

Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele bouwtraject. Wij bieden een breed scala aan diensten. Wij hebben ruime ervaring met stukadoorswerk, tegelwerk, timmerwerk en het plaatsen van sanitair. Schilderen en afwerkingen zijn ook niets nieuws voor ons. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in elektrotechniek. Denk bijvoorbeeld aan het instaleren van een airco of camera’s.

 

Wij hebben ook ruime ervaring in het onderhoud van woningen, kantoren of bedrijven. Ook als je bijvoorbeeld je badkamer, trap of zolder wilt laten renoveren ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

Kies DAS-Zeeland voor uw bouwklussen

Als u een ervaren aannemer in Terneuzen nodig hebt, dan is DAS-Zeeland het bedrijf wat u nodig heeft. Ons ervaren team heeft door alles te geven voor de klant en professioneel werk te leveren al een grote naam opgebouwd. Doordat wij veel nationale en internationale ervaring hebben, weten wij precies wat we moeten doen om u als klant zo tevreden mogelijk te maken. Dit is dan ook gelijk onze hoogste prioriteit. Onze klanten zijn bij ons van onschatbare waarde. Wij doen dan ook ons uiterste best om u een zo positief mogelijke ervaring te geven. Dit proberen we door de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken steeds te verbeteren. Ook doen wij er alles aan om de opdrachten die we krijgen op tijd af te ronden binnen het toegewezen budget.

 

Zo onderscheiden wij ons van de concurrentie.

 

DAS Zeeland als jouw vaste aannemer?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van ons als uw vaste aannemer. Ten eerste leren we elkaar beter kennen, waardoor de kans op een positieve samenwerking vergroot wordt. Wij proberen onze werkwijze aan te passen aan uw wensen. Ook zorgt het samenwerken ervoor dat u van te voren al weet, wat u van ons kan verwachten. Dit geeft u wat meer rust. Op deze manier doen wij ons best een vertrouwelijke relatie op te bouwen zodat wij u altijd beter van dienst kunnen zijn.

Wij hebben met ons brede aanbod al meerdere bedrijven uit Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen in Zeeland geholpen.

bottom of page