top of page

Aannemer Terneuzen

Opzoek naar een aannemer in Terneuzen? Bij DAS-Zeeland bent u aan het juiste adres voor al uw klussen aan uw huis, kantoor of bedrijfspand. Ons professionele team wilt u hier graag bij helpen. Wij zorgen voor uw bouwklus en u kunt ondertussen focussen op uw normale werkzaamheden. Dat klinkt als een goede deal toch? Wilt u meer informatie? Lees dan verder.

 

Wat wij allemaal doen

Wij zorgen voor het hele proces van uw bouwklus. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten. Wij hebben veel ervaring met stuken, het zetten van tegels, timmerwerkzaamheden en het aanleggen van sanitair. Ook schilderen en afwerking is voor ons niks nieuws. Verder zijn we gespecialiseerd in elektrotechniek. Denk dan bijvoorbeeld aan het instaleren van airco’s en camera’s.

Ook hebben we genoeg ervaring met het onderhouden van je huis, kantoor of bedrijfspand en het renoveren van badkamers, trappen, zolders en nog veel meer.

DAS-Zeeland inhuren voor uw bouwklussen?

Als u een ervaren aannemer in Terneuzen nodig hebt, dan is DAS-Zeeland het bedrijf wat u nodig heeft. Ons ervaren team heeft door alles te geven voor de klant en professioneel werk te leveren al een grote naam opgebouwd. Doordat wij veel nationale en internationale ervaring hebben, weten wij precies wat we moeten doen om uw als klant zo tevreden mogelijk te maken. Dit is dan ook gelijk onze hoogste prioriteit. Onze klanten zijn bij ons van onschatbare waarde. Wij doen dan ook ons uiterste best om u een zo positief mogelijke ervaring te geven. Dit proberen we door de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken steeds te verbeteren. Ook doen wij er alles aan om de opdrachten die we krijgen op tijd af te ronden binnen het toegewezen budget.

 

Zo onderscheiden wij ons van de concurrentie.

DAS-Zeeland als uw vast aannemersbedrijf?

Als u ons als vast aannemersbedrijf inschakelt, kan dat meerdere voordelen met zich meebrengen. Ten eerste is de kans groot dat u een positievere samenwerking ervaart doordat wij elkaar beter leren kennen. Zo kunnen wij onze manier van werken aanpassen naar uw behoeften. Door vaker samen te werken, weet u van tevoren al wat u van ons kan verwachten. Op deze manier doen wij ons best om een vertrouwelijke band op te bouwen zodat wij u steeds beter kunnen helpen.

Wij hebben al meerdere bedrijven uit Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen in Zeeland geholpen met hun bouwprojecten door ons brede aanbod van diensten.

bottom of page