top of page

Aannemer Middelburg

Hebt u een aannemer in Middelburg nodig? DAS Zeeland is het bedrijf wat u dan moet hebben. Heeft u wat klussen aan uw huis, kantoor of bedrijfspand? Wij staan altijd klaar om u te helpen. In de tijd dan wij die klussen op ons nemen, kan u rustig doorgaan met hetgeen wat u die dag gepland hebt. Klinkt goed toch? Meer informatie vind je hieronder.

Onze service

Het proces van uw klus wordt door ons van het begin tot het eind volledig verzorgt. De diensten die wij leveren zijn zeer uitgebreid. Denk dan aan het zetten van tegels, timmerwerkzaamheden, stuken, schilderen en afwerken. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechniek. We instaleren airco’s en camera’s.

Maar dat is nog niet alles. Het aanleggen van sanitair, onderhoud geven aan je huis, kantoor of bedrijfspand en renoveren is voor ons geen probleem.

Waarom kiezen voor DAS-Zeeland?

Bent u opzoek naar een professionele aannemer in Middelburg? Bij DAS-Zeeland staan we altijd voor u klaar. Wij beschikken over een team van enthousiaste professionals die alles geven om van u een tevreden klant te maken. Door van saaie kamers, de meest unieke ruimtes te maken, hebben wij al een grote naam opgebouwd. Wij hebben veel landelijke en internationale ervaring, waardoor wij heel goed weten wat we moeten doen om een klant tevreden te maken. Dit is dat ook onze hoogste prioriteit. Onze klanten betekenen heel veel voor ons. Wij doen onze uiterste best om al onze klanten zo tevreden mogelijk te maken. Dit doen wij door de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken zo goed al het maar kan te perfectioneren. Ook geven wij alles om de projecten op tijd af te ronden binnen het toegewezen budget.

 

Hierdoor proberen wij ons te onderscheiden van andere bedrijven.

 

Wij als uw vast aannemersbedrijf?

Als u voor al uw klussen hetzelfde aannemersbedrijf inschakelt, levert dat u meerdere voordelen op. Schakelt u ons als vast aannemersbedrijf in? Dat is de kans groot dat uw ervaring met ons alleen maar beter wordt. Als we vaker samen werken, leren wij elkaar beter kennen. Daardoor leren wij wat me moeten doen om uw tevredenheid te verbeteren. Dit doen we door onze werkwijze aan te passen op uw behoeftes. Ook kan u na enkele samenwerkingen al inschatten wat u kan verwachten van ons. Zo bouwen we langzamerhand een vertrouwelijke band op en kunnen wij u steeds beter helpen.

Wij hebben al meerdere bedrijven uit Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen in Zeeland kunnen helpen door hun bouwklussen te verzorgen

bottom of page