top of page

Aannemer Goes

Bent u opzoek naar een aannemer in Goes? Dan is DAS Zeeland het bedrijf naar wie u opzoekt bent. Wij pakken graag al uw klussen aan in uw huis, kantoor of bedrijfspand. Lees verder voor meer informatie.


 

Wat doen wij?

Wij verzorgen het gehele proces van uw bouwklus. Onze diensten zijn zeer uitgebreid. We zetten tegels, zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en hebben veel ervaring met timmerwerkzaamheden. Ook kunnen we stuken, schilderen en afwerken als de beste en het instaleren van airco’s en aanleggen van sanitair is voor ons ook geen probleem.

 

Ook doen wij niks onder voor het onderhoud aan uw huis, kantoor of bedrijfspand en het renoveren van bijvoorbeeld badkamers, daken en zolders.


 

 

Waarom DAS-Zeeland de beste keuze is.

Als u opzoek bent naar een professionele aannemer in Goes, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons professionele team heeft een grote naam opgebouwd door alledaagse ruimtes in unieke kamers te transformeren. Door jarenlange regionale en internationale ervaring weten we precies hoe wij onze klanten de beste ervaring kunnen aanbieden. Dit is dan ook gelijk onze prioriteit. Wij hechten dan ook veel waarde aan onze klanten. Om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen, doen wij ons uiterste best op alles te perfectioneren. Denk dan aan de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken. Maar ook het op tijd voltooien van projecten binnen het toegewezen budget.

 

Dit is wat ons onderscheidt van andere bedrijven.

 

 

Schakel ons in als aannemersbedrijf

Het kan u meerdere voordelen opleveren als u voor elke klus hetzelfde aannemersbedrijf inschakelt. Als u ons als vast aannemersbedrijf inschakelt, wordt uw ervaring met ons alleen maar positiever. Door vaker samen te werken, leren wij elkaar beter kennen. Zo kunnen we onze werkwijze op uw behoeften aanpassen en weet u van tevoren al wat u kan verwachten. Op deze manier bouwen we een vertrouwelijke band op en kunnen wij u steeds beter helpen.

Met ons uitgebreid aanbod aan diensten hebben wij al meerdere bedrijven uit Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen in Zeeland kunnen helpen met hun bouwklussen

bottom of page